Skip to main content

Soalan Hot Yang Perlu Dijawab...

Soalan ni diberi oleh rumet sy, BUMBUM
dy tag sy kt blog dy....

1. Adakah anda rasa anda hot?

Hot ke ak??yg ak taw ak hot bile mkn mknan pdas je....lg2 mskan pns kt cfe YAB ni haa...
mmg ak rase hot giler smpai 5,6 kali ulang alik g toilet...


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang

opss...ak gune window 7 nye la...yg ley tuka2 walpaper stiap 5 saat tuh...so byk sgt la plak yg nk kne upload nye...so ak upload slh satu je....


perghh...gamba ni mmg ak plg suke...sbb nye nak je ak tampal kat bilek...
sbb kat bilek asyik kena tahan kentut je...tade kebebasan...
kite kn ngra yg bebas...kn?kn?kn....




3. Cerita pasal gambar di atas.

laa...da cite da pon....sbb nye ak jeles ngn mmbe ak Sabrina & Shud...(tak ley tag la plak sbb dorg tade blog)...dorang boleh je lwn2 kentut kat umah sewa dorg...mmg sgt tak puas ati sbb ak tak ley join...hahaha....


4. Kali terakhir makan piza?

adoyai...piza ni mmg ak tolak tepi..last skali mkn pon sem lps..tu pon ngn ex skandal...tak bpe nak minat sgt..tapi klu org banje ak bedal je....


5. Lagu terakhir anda dengar?

Lagu tiga kupang,
saku penoh padi...lalalala...
yg pntg ak tak hfal lgu tuh...


6. Apakah yang anda akan buat selain selesaikan tag ni?

pe lg der.....setel kan asgment SU la..pastu ngn asgment Pak Om...


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

Maci
-kgkwn yg pggil

Itah
-family

Siti
-mmbe kt kg dulu

Katak
-ni adek bdek ak pggil tyme kcik2 dlu...mmg ley gado la klu dorg ejek nme neh


*sbnr nye ade soalan lg...
tp mls nak answer da...
sbb nye ink pen nak abeh...
ak pon da pnat mnulis...
hahaha...
alasan je......
sbnr nye next question ak kne tag org....
disebab kan ak tak reti nak tag,,
ak mls la nk jwb...
huuu...

Comments

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~