Skip to main content

Tak Sabar Menanti Kehadiran New Born!!

wahhh!!..
tak sabar nye saye...
adek sy yg nga sarat pregnant da nak bsalin...
hope baby dan ibu nye selamat...
due date adek sy 18 Ogos ni....
abes la,,nanti sebulan la kena ganti pose...
huuu...

ni la adek sy....
tade gamba suami dy plak..
tp dorg b2 ni ade lesung pipit...
agak2 nti cmne la anak dorg kn....
baby ni mybe laki kot....
klu ni laki mkne nye sy bkal dpt ank buah hero yg k3....

so sy nga planing ngn DIA,,
nak beli hamper baby same2(confirm share duit utk beli)...
huuu...
nanti anak kite dorg plak bg adiah kat kite kn...
huuu....
rase cam gtal nak kwen cpt plak...
hee....

ni ade la sket gamba hamper yg ak selongkar kt google...
nak beli lebih kurg cmni la....




Semoga adek saya dan baby selamat...
tapi nanti adek sy ni pantang kat umah mak mentua...
dy yg nak pantang kat sane...
tak taw la bile plak dy balik perak ni...
da la kat Johor...
jaoh kot...

tp tape,,yg penting 2-2 selamat...
tu je....
:)

Comments

PIDUT ASiS said…
InsyaAllah semua selamat..hehehe..

Post Terhangat...
Virus Komputer Terbaru Ditemui
dunspeak♥ said…
seronoknya nk dpt bby..semoga 2 2 selamat..insyaALLAH :)
penyisir rambut said…
pidut asis n dunspeak~~
i.Allah...tak saba nye...heee...
shahjiehan said…
adek kawen muda ke?
penyisir rambut said…
shahjiehan::
aah...
adek sy kwen muda...

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~