Skip to main content

Kawen??

ramai plak membe2 da nak naek plamin....
aku tumpang gembira la sgt2...
dpt mkn nasi free,dapat bunga telor free...
tp skunk ni da tak byk pon bunge telor....
asek2 coklat,sumi,bahulu....

haaa....sebut psl bahulu,,
jap g nak g beli kat Pekan Rabu la...
bahulu kat ctu sedap2....
nyum3...
tambah2 bln pose ni haa....
cit!! da meleleh da air liur aku ni haa....(smbil kesat2 gune baju rumet)

aku ni haa bile nak kawen??
family ramai da kawen..(sambil mmbygkan prince charming dtg minang)....
wahhh~~lantak ko la tak hensem pon...
yang penting kaye....
hahaha...~mate duitan betol la ko Masyitah!!

aku planing nak kawen lg 2 taon...
ngn sape eh???
teetttttt!!!!
rahsia peribadi wanita....
aku nak kawen ngn plilihan family...
wah...kang de org mrh plak...
tade la...
tgk la jodoh cmne....
kalau jdoh kita ade,,kite tpp bsame jgk kn...
so Datok H jgn nk mrh2...
i lop u so much!!

hahaha...
ak tak penah lak wat entry psl Datok H ni kn??
nanti la...
tak ready lg(padahal ko nak mggatal ngn laki laen kn Masyitah??)....
huuu...
ermmm,,,pas raye ni de kursus kawen....
nak g...tp,,ongkos takde la plak...
dari dulu nak g asyik tak jd je....
cmne ni ha Masyitah oi!!
klu da de sijil kursus kawen tu bile2 mase je ko boleh kawen...
waahhhh....
**blink3**
~majlis kat tepi pantai,,
~wat scuba diving pkai bj pngntin,,
~naek kuda....
~tgk aksi singa laut(zila tendud) wt show...
(berangan jap smbil byg kan zila tendud nga wat show...
timbang bola gune pp)
k la...
tata...
tc....

Comments

nur azilah said…
bongoxx punye dugong!!!!

aip aip wuu auuu...(padehal taip pas wat show kt zoo songhkla)

dah2

weh....................

nah!!

mkn selipar nihhh!!!

huh.
Aidi-Safuan said…
ala, baru ingat nak masuk meminang. tapi x kaya. sedeyh ar camnih kena rijek. sob2.. :(
penyisir rambut said…
zila:: hahaha..cmne show??okeh tak???
aidi:: huuu...blh2...pluang msih dibuka...heee....

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

::Interview Skim Latihan 1 Malaysia Tabung Haji di Kota Raya Kuala Lumpur bukan di New York dowh::

salam sejahtera dan salam 1 malaysia...
memandangkan ramai nya graduan menganggur.. kerana majikan terlalu memilih pekerja... diulang lagi sekali,,majikan yang memilih pekerja... bukan seperti yang digembar-gemburkan di dalam media...graduan yang memilih pekerjaan...itu adalah lahanat...hahaha... sebab2 nya...saya,,rakan-rakan dan saudara taulan sekalian banyak kali mengalami situasi majikan memilih pekerja...
oleh demikian maka wujud lah SL1M ni...untuk mengatasi pengangguran... sebenar nya cuba nasib je beb...lagipun kalau dapat pon tak taw la nak pergi ke tak..
sebab training setahun,,elaun sebanyak rm1000 diberi...hidup di kota raya kuala lumpur... ala,,,padehal je beb..bukan new york pon... kalau new york 1000 dolar pon tak cukup..sila convert kan sendiri dengan mata wang malaysia...
so saya dan rakan bergerak la ke KL,,ala2 dalam drama melayu..pakai baju kurung,,kasut sekolah adek yang dah koyak rabak,,buat muka nerd,,muka memang kampung gila...cam sakplai dah aku tengok kat drama tuh...r…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…