Skip to main content

.::Carik2 Bulu Kambing,Akhir nye Jadi Sweter Jugak::.

air yg dicincang tak akan putus,,

masuk kandang kambing mngembek,masuk kandang harimau,,lari laaaa.....

kalau tak dipecahkan ruyung,manakan dpt sagunye..

berakit2 ke hulu,berenang2 ke tepian, baek naek feri, tak yah susah pyh...

sedikit2 lame2 jadi gunung jerai..

yang dikejar tak dapat, yang mngesot sng je dpt nye...

biar mati anak,sbb anak bole buat lagi....

hisshhhh...
ni memang merosakkan simpulan bhsa kan...
mntak maap nohhh...

sebenaq nye aku rase dlm situasi skunk aku ade konflik ngn adek aku...
ermm,,sbb nye suami dia tak bg letak gmba anak dorang kt fb...
pastu nak mrh2 kan...
wak luu!!

anak dorang tu darah daging aku jugak...
huuhh..
tanak la benci membeni...
aku syg sume anak2 buah aku..
sob3...
tah la,,
bukan nye nak bgado..
tak baek...
tapi terase...
ati mane la tak sedeh...
nak syg anak buah lebih2 pon tak boleh..
aku kawen la cmni...
wat anak sendiri...
k la...
sekian...

p/s: semoga hubungan aku adek bradek erat selama nye...

*gamba ni cik google yg punye...

Comments

si biskut said…
jangan sedih2 wokey..
miszlullaby said…
ish2..gitu pulak.jangan la sedeyh k?nanti bile ade baby sndiri,letak bnyak2.smpi dorg pun rase nak letak gamba anak dorg kat fb.hehe.=)
aizat912 said…
jangan sedih.. maybe dy ade pendapat dy sendiri.. atau dy rase bnde tu privacy family..
tapi, dy la org pertama yg x bg ltak pic anak.. hehe
noreed said…
sabar-sabar...jgn sedih ye.mungkin dia ada reason dia yang tersendiri
Atin said…
sabra k? sian awk.. abg ipa sy pon xmacam tu..lg dorang suka tgk kita bangga ngan anak dia kan? xpela. think positif je k?

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~