Tuesday, February 8, 2011

::Fast Food menjadi pilihan??? Bagus ke??::

salam...
ini adalah kisah benar..
tapi bukan kisah benar di tv3...
ini kisah benar di dalam realiti kehidupanku...

pada 27/1/2011 (khamis)
Secret Recepi menjadi pilihan untuk lunch..
berlagak nya aku...
ye...saya memang berlagak..
malahan culture shock..
huuu...

sungguh sedap kan...
ya...memang sedap...
lagi sedap apabila dibelanja...
huuu...



sungguh lahap ku membelasah spageti di depan mataku...
ini adalah 1st tyme makan di restorannya...
sebelum ni hanya beli take away je...



hari jumaat pula..
iaitu keesokan hari nya..
28/1/2011...
saya membeli pelbagai jenis untuk menjadi santapan familyku...
ini juga kerana duit PTPTN dah masok...
so ape lagi...belanja la...



ari sabtu pula,,
29/1/2011...
nafsu saya membuak2 untuk membeli KFC pula...
makan KFC lepas shopping,,
huhh..memang asyik...
tapi ni kongsi je...


ari isnin,,31/1/2011..
tyme untuk membelasah MCD pulak...
tyme ni perot dah tak sedap dah...
tapi ofismate nak belanja,,
ku gagah kan jugak pegi..
makan free kan??
sape taknak...


ni la yang belanja aku...
ain yang comey...
memang betul2 holiaw!!





pada petang nya pulak...
aku membedal Domino's Pizza...
siyes..ini kerana ade orang nak belanja lagi...
tyme makan ni memang da tak tertahan2 dah...
sangat2...
akhir nya aku tewas...
bergegas jugak ku berlari...
(naek kereta sebenarnya...domino's bukan depan umah aku)....

Akhir nya...
sampai2 umah teros menuju ke toilet...


aku mengalami cirit birit....
selama 4 hari 4 malam tanpa henti...
sob3...
pas neh maybe akan makan fast fud ni setaun kemudian...
huhhhh...

6 comments:

Hanim Mahali said...

wah, memang pesta makan la... sedapnya... part kek secret recepi tu memang menggoda...

Kelopak Mawar Putih said...

memang ganaz r...cuba timbang..rasa2 berat ke turun..tp kalau dah cirit birit 4 hari 4 mlm...baha ya tu...conferm anda mengalami kekurangan air dan elektrolik dalam badan..heheh

aLieF si Muncung ManiS said...

awak saje je post pasal makanan..lapar alief..haha..kalau alief alief suka makan cheese cake kat secret recipe tu..sedap..heuuee..pizza and KFC..nyum3x...awk jahat!! tak bagi alief sikit..hahahaha..


awk,kalau awk sudi,awk jenguk la blog alief..kalau awk rasa blog alief best,awk follow la blog alief..tapi kalau awk rasa blog alief tak best,jgnpaksa diri nak follow taw..alief nak awk follw kalau awk rasa blog alief best je.thanx awk..selamat berkawan awk..keep in touch..link saya-->

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

miss kecik said...

ceit. ptt la bowling tu berbau smcm je lps ko dtg. huhu

penyisir rambut said...

miss kecik:: oik! tu 8 taun yg lps punye cite la...huu...

Finaz Jaafar said...

OKE FINE SANGAT JELES TENGOK KAMU MAKAN KEK !!!!!

Entry Yang Menarik Hati Anda::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...