Monday, February 21, 2011

::Contest Lompat Si Katak Lompat::

salam semua...
ni adalah contest pertama yang dibuat oleh saya...
saya adalah cik mashi a.k.a cik penyisir rambut.. :)

semenjak dua,tiga,empat menjak neh....
gambar lompat melompat tersangat la femes...
kalau dalam satu album tuh,,ade la dua,tiga empat kerat je yang sopan..
ala-ala pompuan melayu terakhir gitu...
dan jugak ala-ala lelaki melayu terakhir tu boleh la dikira dengan jari..
(sambil kira-kira jari jiran sebelah)...
tu pon bergambar time nak cari jodoh...
*nak tukar-tukar gambar bagi kat bakal mentua kan....

so dengan rasmi nya mashi merasmikan contest neh!!
mashi tak pasti la ade orang da buat or tidak...
rasa nya dah ade kot....
tapi mashi nak buat versi mashi pulak...
huuuu....


tadaaa!!
ni la banner untuk contest ni....

  • syarat-syarat penyertaan...

1. jadi folllower mashi?? owh..tu tak wajib..terpulang pada kalian..
mashi tidak memaksa...tapi seelok-eloknya follow la...
kang senang nak taw update pasal contest ni...

2. kalian perlu perlu buat entry berkaitan contest ni..dan letak la link kat banner tu ye...dan letak la gambar yang kalian pertaruhkan...

3. kalian juga boleh la letak kat sidebar...kot-kot la kengkawan,rakan-rakan,, atok,nenek kampung seberang, apek jiran sebelah umah ke nak join kan...nanti dorang boleh taw melalui sidebar tu je la kan...

4. dalam satu gambar tak lebih 2 orang je taw...tak mo ramai-ramai sangat..heheh...
dan yang mustahak sekali di dalam gambar mesti ade gambar blogger tersebut...(guna gambar sendiri taw,,maksud nye dalam gambar tu ade gambar anda juga.)
anta sekeping gambar je ye kalian...

5. last sekali sila tinggal kan link entry kalian mengenai contest ni kat sini...senang mashi nak jenguk dan menilai peserta..wahhh..
dah macam rahim maarof menilai peserta mentor lak... :)

6. haaa...korang tag la kawan korang dalam 3 orang dan makesure kawan korang taw ye...

PALING PENTING!
tarikh tutup penyertaan 8 APRIL 2011..

selamat menjoin kan diri kalian...
thanks guys!...

haaaaaa......sebelum mashi terlupa...
pasal HADIAH??
hadiah nya misteri...tertakluk kepada jantina pemenang...


netbuk:: hope takde yang bagi negatif feedback...memang saya akui gambar lompat-lompat ni tak manis..tapi ni hanya untuk suka-suka....

38 comments:

marina anakcikbob said...

kena guna gamba sendiri ke gamba org lain [family, bf, etc]pon boleh?

Nana said...

bape gambar bole submit?

deqlis said...

deqlis join bebeh..:)

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/contest-katak-si-lompat-katak.html

Umar Faruq said...

alaa.. nk join.. tp xde pic yg lompat 2 orang je.. huhu..

Nana said...

sy anta 2 pic ok ke?
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

a.m.y ^_^ said...

err nk tnye.. at least 2 org?? tp x nk rmai2?? x phm.. paling kurang 2 org ke palng byk 2 org? =)

penyisir rambut said...

marina : dalam gambar tu ade gamba sndiri....

penyisir rambut said...

nana:: sebenar nye satu je...tapi takpe,,nana da submit da kn??thx!

penyisir rambut said...

deqlis ::thx ye... :)

penyisir rambut said...

umar faruq:: g tgkap gmbar baru cpt!...hehehe...

penyisir rambut said...

amy:: thx amy betul kan mashi...
mashi da btl kan da.... thx!

a.m.y ^_^ said...

hehe orait.. xpe.. nk pilih gmbr tuk join plak.. huhu

Mama Zharfan said...

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

azalia hjsalleh said...

x de gambar lompat, sedihnya ;(

ct N honey said...

guna gambar sendiri?....tak leh la join,malu pulak dah tua-tua ni melompat,patah tulang nanti sebab dah reput.

Cik Eliza said...

wooooooow!

nak join,

tapi tak de gambar melompattt!

huhu !

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

TQ

eyka said...

ni link eyka , i join ur contest ! :)

http://eykanazeri.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

tenkiu ! :)

Bella Belle said...

suda join :)

http://gilabellesaja.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

AmOyz said...

Erm,,klu gambar sorang jek boleh kan???hihihi

AmOyz said...

awaakkk,, saye join sekaki dua..

hihi

http://izmazani04.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

ID: AmoYz

pic lompat sesorang boleh ekk???

AmOyz said...

awaakkk,, saye join sekaki dua..

hihi

http://izmazani04.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

ID: AmoYz

pic lompat sesorang boleh ekk???

Mohd Syahidi said...

http://spongebobkitty.blogspot.com/2011/02/al-kisah-contest-lompat-si-katak-lompat.html

i have join it....

~~@lyci@~~ said...

salam.. alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

tq ;)

Lelord said...

huhuhu xde lak gambo melompat

wan nurul hezrina abd halim said...

hikhik nak join tapi takutlah nak lompat sb ngah preggy..tak jd join=)

eb ezrin2 said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/contest-lompat-si-katak-lompat.html
tq

pzah said...

br nak join tp xda gmbr lompat ber-2.. ramai2 je ada :(

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/contest-lompat-si-katak-lompat.html

tq

~dYaHaHa~ said...

alamak..baru baca, 1 gmbar je ke boley anta? klu mcm entry amor tuh, diterima x?

Finaz Jaafar said...

alamak...xda gmba lompat2 pulakkkk=(

P0polita said...

ala.. nak join tapi takde gambar.. haishhh!

yatie chomeyl said...

hi Cik Mashi

dah join jugak :)

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/04/contest-lompat-si-katak-lompat.html

e-mail: dasar_chomeyl@yahoo.com

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 5.11 petang nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/04/contest-lompat-si-katak-lompat.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

~ MayraAzra~ said...

joined!

http://mayrajoincontest.blogspot.com/2011/04/contest-lompat-si-katak-lompat.html

LYA m@m@ ASYA said...

GAMBAR ANK LOMPAT XLEH K???

LYA m@m@ ASYA said...

dah join:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/04/contest-lompat-si-katak-lompat.html

tp submitpicank... kalo sempat saya melompat ptg ni @ esk.. sy tuko pic saya :-)

AmyZa'aba said...

join.,
sorry last minute.,
arap terima.,
huh..,

nie link nyer sis.,

http://zulamyzaaba.blogspot.com/2011/04/contest-katak-si-lompat-katak.html

Entry Yang Menarik Hati Anda::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...