Wednesday, February 2, 2011

::Jom Pegi My Gopeng Resort!!::

jom3...
cepat siap!
sape lambat kena banje eskem mcflurry..
hukkk..

tapi si budak kecik ni tak ikot la...
kang dia berak sape nak bertanggungjawab...
haaa??ko ade nak tolong basuhkan??
huuukkkk...

alkisah nya ari ahad ri tu...
aku pegi teman kan kakak aku pegi My Gopeng Resort...
dia nak survey untuk budak sekolah dia...
kamu semua penah dengar tak??
kalau tak penah try google search,,google translate pon boleh...

yang penting perjalanan naek ke atas memang menakutkan...
huh...
sesak nafas aku kot...
cpr pliz! cpr pliz!

jalan dia agak curam...
tapi bile da sampai sane memang bes la...
banyak jugak aktiviti menarik...
water rafting,waterfall abselling,kayaking,jungle nite...
maybe jungle nite kat sini lagi bes dari jungle nite kat hutan sintok kot...
hukkk..

sesapa yang berminat join pegi la laman web mereka yep..

dan juga dekat jugak dengan kampung saya..
jom3...
kita beramah mesra di dalam kayak..
sambil makan petai...
hukkk...
ahaaa....


memang sangat mencabar...
binatang2 ni pon nak kejar kami...
seb bek aku bekat atlet pecut negara...
dalam mimpi la..
hukk..


haha...
ade buaian tayar...
tapi tak muat nak masok..
bumper besa la pulak..
hikk..


promot!!promot!!


ade pondok untuk melepak jugak...
boleh la lepak sambil layan fesbuk kan??
sambil2 tu bgosip kat beautiful nara...
huuu...


no umah aku...
jangan tersilap pulak taw nanti...
meh..jemput2...

p/s:: itik kat atas aku da buat panggang da...hukkk..

4 comments:

fiq. said...

wah! mam petai skali ??
gile best! nak kirim satu dozen papan jea boley tak?
kahkah2

penyisir rambut said...

fiq::
boleh sgt2...
mai3...
murah je...

AIMAN said...

woaa bes nye holiday :P

ayulunera said...

cam bes je masyi...tapi kenape cam tade org je?? seram pulok aku tgk..ehehe...
weyh....masyi...roboh buaian tu ko diri atas tu..ehehehehe

Entry Yang Menarik Hati Anda::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...