Skip to main content

::Patung Barbie Jarang Dijumpai::

hye,,,,
sape ade barbie doll??
angkat barbie doll anda tersebut...
tu sape tu??
husin,,camne kamu ade barbie doll plak??
baek ngaku cepat!
sape punye haaa??
usop punye la~kate husin...
cis!

haaa...
sebelom ni asyik jumpa barbie yang cun melecun je kan??
ni barbie doll yang jarang dijumpai...
Barbie lady gaga...

Barbie zombie Kg pisang!
husinnn..husinnn...
tu la penting nye english education!

Barbie unicorn..bukan popcorn...
malam ni aku kasi potong itu tanduk!

Barbie anoreksia...
kurus bebeno tu nyah oi..

Barbie gila..
jumpe kat tg rambutan je....

Barbie nemok!
pas ni nak jumpe dr. rozmey...
jus mate 5...

Barbie OKU
sila la derma kepada tabung dot dot dot
utk memberi bantuan...


Barbie pregnant...
anak sape tah tak taw!

Barbie 40 tahun akan datang...
kat umah orang-orang tua...
hee...


Comments

Eel said…
gile pelik barbie doll ni, budak2 pun boleh jadi takut.. =.="

btw, tu dialek sabah, xde kaitan ngan sleng english pun. =D
alo nomey-nomey...yg mashitah doll tuuuuuu
HEROICzero said…
tiba2 terkejut dengan gambar last. hahaha.
owh ade eh stok2 barbie cenggitu?
Finaz Jaafar said…
eh,cmne wt tdung cmtu ye?leh ajar tak??
Afzan Rahman said…
memang rare stuff...
xtau pulak...
awk beli ke sume2 barbie doll 2? kihkihkih
salwaismail said…
haha. mcm2 ada!
:)

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~