Skip to main content

::admirer tu ape ye??!:::

admirer??kita selalu dengar pasal ni kan...
dari kecik sampai la ke besar...
dan kemungkinan jugak kite penah admirer kat orang...
dan jugak orang penah admirer kat kite...

admirer ni makna yang aku faham lah...
ade orang suka gila2 kat kita...
dia suka senyap2 lah....

tapi,,kalau perempuan tak lawa yang jadi admirer kat seorang yang encem..
seringkali berlaku camni kan?

kau nak jadi admirer aku??
kau nak jadi awek aku??huh!
kau tak cukup tinggi utk aku,,
kau tak pkai heels 13 inci,,
kau tak rebonding rambut kau,,
kau tak kaler rambut ko perang mcm rmbut britney spears,,
kau tak pakai vulu mata palsu macam blogger pemes dot dot dot tuh,,

kau tak seksi macam maria ozawa,,
kau tak mekap mcm pelakon opera cina..
dan yang paling penting kau tak putih+cerah..
susah aku nak bezakan mane bontot kuali,mane muke kau...!
huh! *macam g*mp**g kan statement neh!
*ni contoh kata seorg jejaka yg encem+rmai peminat kepada si dara yg tak berapa cun dan bertahi lalat...

puuiiihhhh!!
kepada si dara tersebut...
kau delete kan la perasaan suka kau tu kat lelaki yang macam ni...
baek kau suka dekat mamak yang pandai masak..
tiap2 jumaat confirm tak tingal solat jumaat!
yang penting,,,,,berbulu dada~~~*seksi+howt taw!!


tapi,,jangan lupa...
si teruna yang baek untuk si dara yang baek...
kan??
i.Allah..jodoh pertemuan Tuhan yang menentukan...
.

netbuk:: ape status aku??adakah aku seorang admirer ataupun stalker??
owh tidakkkK!!!!! * rindu kat debab~~ T_T

Comments

deknon...tahik lalat kita sama size la...hahahahaha
Nurulbadiah Lai said…
akak dulu sgt admirer ngn emak hehhee

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~