Skip to main content

::Liwat Tu Ape Mak??Macam Kueh Limas Ke???::

DI SATU PETANG YANG INDAH PERMAI,,

Bagio seorang budak yang baru saja berumur 9 tahun..
bersantai bersama ibu dan ayah nya di beranda sambil menyelak2 paper Kosemok..
tajuk paper tersebut "Liwat Meliwat Sedap Sangat Ke??"

Bagio pon bertanye kepada ibu nya...
mak!! liwat tu ape mak??paper ni cakap liwat tu sedap mak...

mak nye sambil memandang bapak nye..
berkata dalam ati...
gampang betol paper ni!! takde benda laen ke nak wat bahan berita...
pas ni memang guwa tanak beli paper dah!!

bapak nye yang menjawab...
kau budak kecik lagi Bagio...
kau tak boleh taw pasal liwat ni lagi...
nanti kau dah besar kau taw la ape liwat tuh...

tapi bapak,,paper ni nape takde tulis pon untuk 18 taun ke atas je yang boleh bace??
Bagio still tak puas ati...nak jugak taw liwat tu ape..

owh...reporter tu lupe nak tulis kat muke depan paper tu 18 taun ke atas je boleh bace...
bapak nye menjawab dengan tenang...

dengan segera bapak melemparkan paper tersebut...
bagi kucing berak kat atas paper tersebut...

bullshit punye paper!!
asyek cakap pasal liwat je...



netbuk:: guwa tak paham sal liwat ni...beby la ko! that things lagi terok dari najis!

Comments

no_answer said…
dah dekat 3 tahun kowt kes tuh ..

gila lah !
cacing said…
paper sekarang memang sangat2 melampau... budak2 sekarang jadi makin teruk sebab paper sekarang sudah takde maruah... FAQ paper!
penyisir rambut said…
no answers::
taw takpe...muak kot cite bangang ni...
penyisir rambut said…
cacing::
guwa mmg dah lame tak beli paper pon...cm tahi...
Liyana Zahim said…
Liwat tu cam ligat.. Haaaaaa....
najihah sahami said…
paper skang ntah pape kan. merosakkan budak kecik je. adoi!
penyisir rambut said…
liyana zahim::
hahaha..betol2...
penyisir rambut said…
najihah::
paper UPSR jgk yg bagus...
kocix! said…
liwat adelah oo ek oo ek! harr3..
Zamri said…
hahaha..editor Kosemok mkn gaji buta...
liwat tu cam lewat bangon tido kut... hahaha
alif haris said…
HaHa .. jgn la mara paper tu :p
*Miss Syahnia* said…
ksian kat bdak2 yg blum ckup umo
sntiasa bpikir apa itu liwat..

makpak plak segan nak story kat ank2..ngehngeh
daddykoolz said…
bukan salah paper tu tapi salah perlaku ,jika tiada perlaku tiada la berita dan juga tiada la paper ...
Miss Tira said…
Hahaha tak habis-habis pasal liwat punya kes. Dulu pasa filem 2 Alam asyik kuar muka cendawan je. Sekarang liwat pulak. Aiyaiyai..
Ayen... said…
hahahahaha.....kelako.kwn pulak klu lewat kwn taulaa,ihiks...hir

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~