Skip to main content

::mengidam Tutti Frutti punye pasal::

semua orang asyik post gambar tengah makan kat Tutti Frutti..
waaaaaa! guwa nak jugak!.
tapi sebab guwa dah janji dengan Bintang Biru yang guwa nak makan dengan dia...


ni abang guwa dengan kakak ipar guwa....
dorang pegi tak ajak guwa...hampeh betul..
takut kena paw la tuh..huhu...

kelmarin guwa pegi jenjalan dekat giant..
guwa nampak eksem wall's..macam sedap je..
sebab dah mengidam dekat Tutti Frutti ni..
guwa nampak eskem laen pon macam Tutti Frutti jugak...huuu..


macam tutti frutti kan??
sila angguk ye...huu..

tapi kan..siyes sedap!
cume takde flavor vanilla je...
guwa lagi suke vanilla..

tapi yang ni pon jadi la...
beli 2 dapat percuma cooler bag...
flavor Hazelnut Brownies dengan Choclate Tuffle...
tapi siyesly superp sedap!!!


pergghh...terliur plak..
korang try la jugak!
tak mahal pon..mahal lagi tutti frutti tu haaa...

nikmati eskem tersebut...
ni tyme malam taw!
kang makan tyme siang di bulan ramadhan ni ade jugak yang dapat bersiar2 naek kereta mayat..

netbuk:: bila la tutti frutti ada promotion ni???

Comments

luqman said…
teringin jugak nak makan tutti frutti tuu
wui, pon sedap makan eskem wall's..nyum2..
rara pinkmafia said…
wahhh terliur ni.balik kang nk bli lah.
meaw said…
tutti fruitti takdan nak merasa g,huhu
ILA HonEyBuNNy said…
ne tetiba mengidam jugak neh...

pantang la kalau ila tgk tutti fruitti neh....nyum3...

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

::Interview Skim Latihan 1 Malaysia Tabung Haji di Kota Raya Kuala Lumpur bukan di New York dowh::

salam sejahtera dan salam 1 malaysia...
memandangkan ramai nya graduan menganggur.. kerana majikan terlalu memilih pekerja... diulang lagi sekali,,majikan yang memilih pekerja... bukan seperti yang digembar-gemburkan di dalam media...graduan yang memilih pekerjaan...itu adalah lahanat...hahaha... sebab2 nya...saya,,rakan-rakan dan saudara taulan sekalian banyak kali mengalami situasi majikan memilih pekerja...
oleh demikian maka wujud lah SL1M ni...untuk mengatasi pengangguran... sebenar nya cuba nasib je beb...lagipun kalau dapat pon tak taw la nak pergi ke tak..
sebab training setahun,,elaun sebanyak rm1000 diberi...hidup di kota raya kuala lumpur... ala,,,padehal je beb..bukan new york pon... kalau new york 1000 dolar pon tak cukup..sila convert kan sendiri dengan mata wang malaysia...
so saya dan rakan bergerak la ke KL,,ala2 dalam drama melayu..pakai baju kurung,,kasut sekolah adek yang dah koyak rabak,,buat muka nerd,,muka memang kampung gila...cam sakplai dah aku tengok kat drama tuh...r…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…