Monday, June 11, 2012

::DIY pelamin mini nikah::

salam semua..dah lame tak update blog..tak rajin sangat...
hari kazen nikah 1/6/2012...so aku dengan gembira nya offer la nak buat kan pelamin mini..
berkobar2 punye pasal..asyik google diy je...tapi tak buat2 lagi...

DIY tu aka Do It Yourself..
ataupun dengan lebih manis nye..hang buat sendiri menggunakan jari jemari yang mulus tuh..
kos nye tambah tolak dalam RM200++...
yang penting tak sampai RM300 la...

so ni la gambar2 nya...daripada proses pembikinan..
sampai lah hari kejadian...
mase mule2 tu rase tak cantik pon..
tapi tyme kejadian ramai jugak lah yang memuji..
malu taw i..i taw i memang berbakat...herrrkkk...

sebenar nye bukan aku sorang je yang wat...
kazen2 pon ada menolong termasuk puan pengantin..hehe..
thanks uollss sebab membantu merealisasikan pelamin ni...



bantal bulat tu pinjam dekat butik..lagi cantek..nmpak suweett je..

gambar pengantin jangan lupa pulak...
selamat pengantin baru..semoga bahgia dunia akhirat..amin..
macam tak percaya je aku buat kan...
ni semua google je..pastu beli la barang dekat sekitar ipoh ni haaa...
ingat ipoh ni miskin sangat ke takde benda2 ni..hahahaha...
ipoh yang menyamankan..walaupun kampung sikit berbanding Perth...hukkk...

netbuk::aku kawen nanti sape pulak nak offer wat kan pelamin aku eh??huuuu...

4 comments:

Cikpuan rara said...

wahhhh nice lah.

penyisir rambut said...

hehhe...thx cikpuan rara..

Nn said...

kalo buat pelamin diy mmg puas hati sbb usaha sendiri kn! kreatif!

etas etassa said...

hi masyi...lantern tu lampu die cam mane? kene pakai elektrik ke?beli kat ne?hehe...ingin tahu..

Entry Yang Menarik Hati Anda::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...