Skip to main content

::Sebenarnya Saya Isteri Dia vs Dia Bukan Suamiku::

Assalamualaikum..
selamat sudah tengok episod 14 Teduhan Kasih...
bengang gila dengan watak Nabila...memang nampak real kalau dia berlakon watak antagonis...jahat sangat...rasa nak cabai-cabai ketiak dia....kaaannn...

so kisahnya,,selasa lepas....aku menggagahkan diri nak cari novel Teduhan Kasih tu dekat Popular dengan MPH bookstore...sebab aku memang dah tak sabar dah dengan Nabila ni...nak taw ending cerita ni jugak..lepas tu baru puas hati...tapi malang tak berbau,,novelnya habis stock..almaklum lah...novel dibuatkan drama...laku la....lagi-lagi hero nye Adi Putra...kalau hero nye Rajinikant pon...konfem laku jugak...kalah Eron Ajis...


kenapalah director tak buat drama buku Sejarah Tingkatan 4 & 5..kalau buat cerita ni...konfem Mat Janggut,James Broke,Dol Said jadi sebutan para student...dan takde lah student buang masa tengok Geng Bas Sekolah dah....huh....

so berbalik kepada tajuk post....
sedang aku menggagau cari novel Teduhan Kasih tersebut...
tetibe ada dua orang makcik ni...
gelabah jugak nak mencari novel Sebenarnya Saya Isteri Dia....
tak sabar nak taw ending lettuwww...

aku tetiba terdengar perbualan mereka...
takde lah tetibaa sangat..sebab nya makcik tu dekat dengan aku..kalau kentut konfem dengar jugak...

kisahnya...............
MAKCIK 1st :: kau nak cari novel ape ni Ton?
MAKCIK 2nd :: alaaaaa.....yg setiap hari jumaat tu...Sebenarnya Saya Suami Dia....
AKU :: (eh,,bila pulak dah tukar tajuk ni)*dalam hati...
MAKCIK 1st :: haaaaaaaaaa...yang ni kot....
MAKCIK 2nd : mane2????
MAKCIK 1st :: yang ni kan??? Dia Bukan Suamiku...


ok fine,,,tak sangka ada tajuk yang sebegini jugak....
director..peliz take note...
buat drama pelishhh..........
yang penting taknak hero Sharnoz Ahmod,,ataupun muka seakan2 hero bangla gituwww..
huhuhuhuhu....

disebabkan Sharnoz Ahmod la...aku tak tengok drama Bicara Hati...padahal novel tu dekat 150 juta kali aku ulang baca...hamboi....


notabontot:: well,,,novel Sebenarnya Saya Isteri Dia pon dah habis stock...nasib baik dah beli awal-awal dah...adik ipar belanja...beli guna Baucer Buku 1 Malaysia....

 :)

Comments

shaFazie said…
suka tgk drama sebenarnya saya isteri dia...best sgt

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~