Skip to main content

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler....
ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??

kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan...
padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe..
kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi...
harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....

mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik..
dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...


kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni..
walaupun bukan harga promosi...tapi still murah jugak...kata nya dalam RM80.00++....
kalau kat Ipoh ni...dekat RM150.00 woi....kopak le kome....

aku scan ni masa kandungan baru 22 weeks....kecik je lagi...kalau dah 6 bulan,,7 bulan...lagi clear...jenuh doctor nak tangkap amek gambar yang best shoot...

tak berani nak letak full..
ni gambar hidung dengan mulut baby je...
heheh..sebab mak rasa hidung dengan mulut baby kiut sangat... :)

semoga semua nya selamat...ya Allah swt...tolong lindungi kami,,dengan berkat Rasulullah saw...amin...

Comments

nohas said…
murah tu..wahh, dah boleh scan 3D & 4D..teknologi semakin canggih kan..
Anonymous said…
klu nk scan 3d murah di klinik Dr Mimin, Hospital Pantai Ipoh..hanya rm53 termasuk gst.klu 4d dlm rm80-90..sy slalu scan di situ..
Klinik Ar Rijal said…
Yang berada di Kuala Terengganu boleh cuba di Klinik Ar Rijal Juga...

Popular posts from this blog

DIY SARUNG KUSYEN SOFA | CARA JAHIT SARUNG KUSYEN SOFA - PART 1

Kusyen ni dibeli 2nd hand dari hotel tempat aku kerja.  Harga hanyalah RM50 sahaja... dah lebih 10 tahun dah..  ni kalau korang google sofa sejenis ni... armchair ikea,mak ai harga dia... RM600!
So ni je aku mampu buat,kain yang bermodalkan RM150. 10 meter aku beli,kain kanvas. boleh buat 2 kerusi.. so nak siap akan mengikut mood kerajinan aku..hehehe


ni video tutorial aku ada buat... aku upload dekat youtube channel aku.  PENYISIR RAMBUT


selamat menonton!

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…