Skip to main content

::Jom shopping di Marissa Shoppe::

salam... korang suka shopping tak? yang ni fokus kepada ibu-ibu dan bapak-bapak..
ni shopping untuk barangan baby.. cantik-cantik sangat barang dekat Marissa Shoppe ni...
kat situ bukan sekadar barang-barang baby je..tapi keperluan untuk ibu menyusu pon ade..

ade breastpump... macam-macam jenama.. sesuai sangat dengan Kempen Penyusuan Ibu...so yang bekerjaya.. boleh la pump dekat ofis.. mesti lah nak guna pump yang ok dan jimat masa kan...



Marissa Shoppe ni ade jual online dan offline..
so sesiapa yang berdekatan dengan Shah Alam...boleh la try pergi..
kita support Melayu Muslim...

ni alamatnya ::
No 7A 1st Floor
Pusat Perdagangan Suri Puteri
Persiaran Jubli Perak
Seksyen 20
40300 Shah Alam
Selangor...



page facebook Marissa Shoppe



instagram Marissa Shoppe

jom kita layan sebahagian barang-barang yang ade dekat Marissa Shoppe ni...







peliz-peliz mommies....
jom shopping sini!
hehehhe...
sebenarnya Masyi takde kena mengena dengan tokey kedai Marissa Shoppe ni haaa..
tapi Masyi berkenan sangat dengan barang2 yang disediakan oleh Marissa Shoppe..
tak pernah pon pergi kedai dia... baru tengok2 dekat page dengan insta dia je...
hati dah terpaut...jom menabung!!!

Comments

nohas said…
suka baju 'Born in' tu..cute..

'I was born in Perak'..cap harimau..
Assalamualaikum and Hai, nice sharing! Susu selalu merundum? Kami dari mommoremilk menghasilkan produk lactation cookies and brownies milk booster kepada ibu yg ingin mencuba product kami untuk menambahkan susu badan boleh whatsapp Iema di nombor 0 19-675 7726 atau website: mommoremilk.com atau mommoremilk.blogspot.com atau DM instagram: mommoremilk.

Jika mahu melalui agent juga ada, pergi sahaja di lama web kami mommoremilk.com , klik agent store location dan search tempat yang berhampiran dgn anda.

Assalamualaikum and Hai, nice sharing! Susu selalu merundum? Kami dari mommoremilk menghasilkan produk lactation cookies and brownies milk booster kepada ibu yg ingin mencuba product kami untuk menambahkan susu badan boleh whatsapp Iema di nombor 0 19-675 7726 atau website: mommoremilk.com atau mommoremilk.blogspot.com atau DM instagram: mommoremilk.

Jika mahu melalui agent juga ada, pergi sahaja di lama web kami mommoremilk.com , klik agent store location dan search tempat yang berhampiran dgn anda.

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~