Skip to main content

Posts

Showing posts from 2019

::Jom Pegi My Gopeng Resort!!::

jom3... cepat siap! sape lambat kena banje eskem mcflurry.. hukkk.. tapi si budak kecik ni tak ikot la... kang dia berak sape nak bertanggungjawab... haaa??ko ade nak tolong basuhkan?? huuukkkk... alkisah nya ari ahad ri tu... aku pegi teman kan kakak aku pegi My Gopeng Resort... dia nak survey untuk budak sekolah dia... kamu semua penah dengar tak?? kalau tak penah try google search,,google translate pon boleh... yang penting perjalanan naek ke atas memang menakutkan... huh... sesak nafas aku kot... cpr pliz! cpr pliz! jalan dia agak curam... tapi bile da sampai sane memang bes la... banyak jugak aktiviti menarik... water rafting,waterfall abselling,kayaking,jungle nite... maybe jungle nite kat sini lagi bes dari jungle nite kat hutan sintok kot... hukkk.. sesapa yang berminat join pegi la laman web mereka yep.. klik .. dan juga dekat jugak dengan kampung saya.. jom3... kita beramah mesra di dalam kayak.. sambil makan peta