Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2020

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg