Skip to main content

Posts

Showing posts from 2020

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg

::Hampir Berakhir nya Kehidupan di UUM::

long long time ago....... huh..... lame jgk aku tak mgupdate ni haa.... bizi beno le kate kan.... study la knon2 nye... ceh... pdahal takde idea... tu la... iiwa tak bseni tapi nak jugak wt belog... camni le jadi nye.... 2 bulan sekali br nak update nye... eh...takde la terok beno sampai 2 bulan sekali... ok2... senyap2... ni entri yang 1st aku untuk bulan Disember neh..... da beso da pon ko ye.....nak 23 thn da... yeay!! blh kawen.... lai..lai..lai... nanti jemput le dtg kenduri kawen saya taw....hissshhhh!! berangan je ko...celepok ko satgi baru taw masyitah oi! blajo pon tak abeh lagi..... ni perjalanan idop aku kat UUM ni haaa..... setat dr sem 1 hingga lah ke sem 7... dr junior yg meleleh air idong sampai le ke super duper dempol senior!... oh yeay!! (sila wat aksi zizan dlm Oh Yeah!)... sem 1~wah...cute nye ko Masyitah...blink3...sape suke sila isi borang.... sem 2~ tyme neh g gig HUJAN dtg..bez!! tyme tu hujan br nk up...

Happy Family at UUM

ni nk habaq mai.... sy ade family kat uum ni haaa... slalu nye pggil geng... tp ktorg lg slesa dgn pktaan "FAMILY" ni... so hbgn ktorg jd lg rpt... cm fmily btl2 la... ade yg nkal2,ade yg skema,,haha... nme family ktorg fmily COCOBALLZ ... ni la ahli2 nye. ktorg da byk wt trip bsame2,, penang,legong,kole perlis,jitra,chaglun..hahah.. yg pntg ktorg enjoy bsame2... mis them so much!!! hope happily ever after!!

Anak Buah-Buahan

semakin hari kita semakin dewasa,, semakin hari juga anak buah-buahan ak btmbah,, nak hrp kn ak mmg lg 3,4 taun kot,, nk cite yg ak de ank buah... ni yg 1st,, haaa!! ni la dy..AJIB... anak adek ak,, seksi tak??huhu...ni gmba dy mse bpe bulan tah... tp skunk dy da setahun 4 bln.... bile tyme ak nk tdo je msti kco,,kdg2 rse cm nak letak dy dlm mesin bsuh je... haa,,dok la snyp2..asyik nk kaco mcik je..huuu... ni yg 2nd lak,, haa...yg ni plak THOHA,,, anak abg ak..huuu.. yg pnting dy ade lesung pipit 2.. sbb nye mama dy kenan kn lesung pipit adek ak yam.. sgt tembam tp kuat melalak..huu.. br je 4 bln lbh...besday dy tak jaoh beza ngn ajib.. ajib 30/12/2008 thoha 25/12/2009 ni la dnamekan fmily planing... huuu.... i.Allah pas raye ni adek ak mardhiah plak... hope bby gurl,, tak saba lak ak!! huuu..