Skip to main content

::WEDDING - DIY veil nikah::

salam uols...
semangat bride to be berkobar-kobar dalam diri ni...
kali ni nak tunjuk veil nikah saya in da making....
semangat kan...

serius saya cakap..
saya tak berapa kreatif..
tapi pandai meniru...hahaha...
dengan berdasarkan contoh-contoh yang ada dalam internet..
google je...

veil nikah saya memang labuh...
tapi tak mencecah lantai la...
kang terkena tahi kucing pulak...
kan dah bau....terus tak semangat bakal suami saya...
auuuummmmm........gggrrrrr........hahaha...

tadaaaaaaaaaa..........!!!


testing...testing.....
ade tambahan lagi ni...
slow2....

p/s :: kepada bride to be..kalau ada masa...anda pon boleh cuba....perasaan nya tak dapat digambarkan bila tengok hasil nye..hehehe....



Comments

*SiRibenMerah said…
baik2.. bride to be neh berdarah manis..

Popular posts from this blog

::Alhamdulillah...finally we're married::

salam 1 Malaysia.. Gempur! BN!.. tetibe je kan...semenjak melibatkan diri dalam Puteri Umno ni... heheheh.. Assalamualaikum...alhamdulillah kami selamat bernikah akhirnya... Terima Kasih Tuhan,Rasulullah saw,keluarga,dan juga sahabat-sahabat.... 24 NOV 2012 - nikah di Perak 25 NOV 2012 - Majlis Resepsi sebelah perempuan Perak 26 JAN 2013 - Majlis Bertandang...Terangganu lame sangat jarak majlis bertandang nye.. dah tak rasa macam pengantin pon... tapi seronok sangat sebab dapat rasa suasana majlis kg.... gotong royong,makan udang galah fresh dari sungai. yang penting props yang aku buat bagai nak rak tak berguna langsung... hahahahha...untung lah dapat suami yang alergik kamera....----->>Sedih!! bagi panas kejap gambar yang dah lama dah simpan sebenar nye... ada publish jugak dekat fesbuk.. sekian sesi pertama....

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg

::Photoshoot Hari Raya Aidilfitri di Takara Photography Studio Ipoh Perak::

Assalamualaikum.. baru berkesempatan nak upload gambar fotoshoot kami sekeluarga... Terjebak dengan kawan kawan yang fotoshoot..sebab nye promosia dia berpatutan... RM99.00 UNLIMITED TAKE PHOTO in 1 hour...semangat lah mak nak bergambo sekeluarga..hehe Mula-mula nak deal dengan photographer ni mak cuak jugak..risau si shuben taknak..dia tak gemor nak bergambo2 ni...mak je yang esaited...so mak decide..mak bayor deposit senyap2 dulu...so nanti si shuben tak boleh la nak mengelak...sebab dah bayar...pandai tak idea mak?? heheheh so bersilatlah kami di dalam studio Takara di malam itu...cehhh..takde lah bersilat sangat..mak sekeluarga ni pemalu orang nye...anakanda pulak berhingus pulak malam tu..banyak kali pause take photo sebab nak lap hingus anakanda...alhamdulillah dia tak meragam...cuma malu2 kucing je... so di bawah la gambar gambar nye...comel sangat tau mak rase...hahahha muahciked uols!