Skip to main content

::Photobooth dah dijual!:

Assalamualaikum...
kisah nye...photobooth hari kahwin hari tu sudah sah dijual beli....
alhamdulillah...setelah dekat 4 bulan terpampang dekat depan rumah ni...
akhir nye selamat dijual...murah je jual..
yang penting tak semak dekat laman rumah yang tak macam nak laman sangat ni haaa....


photobooth ni ditukang kayu oleh abang ipaq....
memang kemas tukangan nya....

tapi rasa frust jugak sebab nye photobooth ni tak dapat nak dibawak ke dewan...
tapi takpe lah..takde rezeki kate ko...

ni ada beberapa keping yang boleh ditatap....
photobooth ni saya guna untuk nikah jugak..
kretip tak,,kretip tak???hahahha...



mak mertua yang sangat-sangat lembut...
rajin,masakan sedap...boleh buat keropok lekor sendiri...
ikan masak gulai dia sangat superb....
nak belajar! nak belajar! (sambil terkinja2 macam nak kena penampo)hahha...


sahabat2 dari teknik yang super gila!
pakai baju dayang konon nye...tapi sama kaler dengan photobooth pulak...
hahahha...takpe..its cool bebeh...
(nampak kan kepala anak buah aku menyibuk)


sahabat2 dari matrik dan UUM...thanks korang...!!!
kena tulis kat diari ni...sebab nye kena datang kenduri korang pulak...
ehehheheheh....

ok bai semua.....

#cantik tak photobooth tu??nak beli...dah jual dah..limited edition okeh!

Comments

Popular posts from this blog

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg

::Jom Pegi My Gopeng Resort!!::

jom3... cepat siap! sape lambat kena banje eskem mcflurry.. hukkk.. tapi si budak kecik ni tak ikot la... kang dia berak sape nak bertanggungjawab... haaa??ko ade nak tolong basuhkan?? huuukkkk... alkisah nya ari ahad ri tu... aku pegi teman kan kakak aku pegi My Gopeng Resort... dia nak survey untuk budak sekolah dia... kamu semua penah dengar tak?? kalau tak penah try google search,,google translate pon boleh... yang penting perjalanan naek ke atas memang menakutkan... huh... sesak nafas aku kot... cpr pliz! cpr pliz! jalan dia agak curam... tapi bile da sampai sane memang bes la... banyak jugak aktiviti menarik... water rafting,waterfall abselling,kayaking,jungle nite... maybe jungle nite kat sini lagi bes dari jungle nite kat hutan sintok kot... hukkk.. sesapa yang berminat join pegi la laman web mereka yep.. klik .. dan juga dekat jugak dengan kampung saya.. jom3... kita beramah mesra di dalam kayak.. sambil makan peta

::Photoshoot Hari Raya Aidilfitri di Takara Photography Studio Ipoh Perak::

Assalamualaikum.. baru berkesempatan nak upload gambar fotoshoot kami sekeluarga... Terjebak dengan kawan kawan yang fotoshoot..sebab nye promosia dia berpatutan... RM99.00 UNLIMITED TAKE PHOTO in 1 hour...semangat lah mak nak bergambo sekeluarga..hehe Mula-mula nak deal dengan photographer ni mak cuak jugak..risau si shuben taknak..dia tak gemor nak bergambo2 ni...mak je yang esaited...so mak decide..mak bayor deposit senyap2 dulu...so nanti si shuben tak boleh la nak mengelak...sebab dah bayar...pandai tak idea mak?? heheheh so bersilatlah kami di dalam studio Takara di malam itu...cehhh..takde lah bersilat sangat..mak sekeluarga ni pemalu orang nye...anakanda pulak berhingus pulak malam tu..banyak kali pause take photo sebab nak lap hingus anakanda...alhamdulillah dia tak meragam...cuma malu2 kucing je... so di bawah la gambar gambar nye...comel sangat tau mak rase...hahahha muahciked uols!