Skip to main content

::Photobooth dah dijual!:

Assalamualaikum...
kisah nye...photobooth hari kahwin hari tu sudah sah dijual beli....
alhamdulillah...setelah dekat 4 bulan terpampang dekat depan rumah ni...
akhir nye selamat dijual...murah je jual..
yang penting tak semak dekat laman rumah yang tak macam nak laman sangat ni haaa....


photobooth ni ditukang kayu oleh abang ipaq....
memang kemas tukangan nya....

tapi rasa frust jugak sebab nye photobooth ni tak dapat nak dibawak ke dewan...
tapi takpe lah..takde rezeki kate ko...

ni ada beberapa keping yang boleh ditatap....
photobooth ni saya guna untuk nikah jugak..
kretip tak,,kretip tak???hahahha...



mak mertua yang sangat-sangat lembut...
rajin,masakan sedap...boleh buat keropok lekor sendiri...
ikan masak gulai dia sangat superb....
nak belajar! nak belajar! (sambil terkinja2 macam nak kena penampo)hahha...


sahabat2 dari teknik yang super gila!
pakai baju dayang konon nye...tapi sama kaler dengan photobooth pulak...
hahahha...takpe..its cool bebeh...
(nampak kan kepala anak buah aku menyibuk)


sahabat2 dari matrik dan UUM...thanks korang...!!!
kena tulis kat diari ni...sebab nye kena datang kenduri korang pulak...
ehehheheheh....

ok bai semua.....

#cantik tak photobooth tu??nak beli...dah jual dah..limited edition okeh!

Comments

Popular posts from this blog

::kenapa saya tak suka menonton bola?::

persoalan ini selalu bermain2 di minda saya.... saya tidak suka menonton bola sepak kerana saya tidak suka melihat kekalahan.... saya lebih rela melihat keputusan nya keesokkan hari nya.... sedih.... memang sangat sedih.... sebab selepas menonton perlawanan MALAYSIA vs CHINA... separuh jalan saya menonton.... tidak sanggup melihat pasukan MALAYSIA yang bermain dalam keadaan tertekan.... gO MALAYSIA!!!! MALAYSIA BOLEH!!! walaupun dari segi bola,,MALAYSIA masih tidak boleh ke jauh lagi... mungkin masa depan boleh... kita tidak pasti kan.... tapi pape hal pon YAB terbaek!! waaaaaaaa...... nak ilang kan kesedihan yg melanda jiwa ini.... netbuk:: usaha utk mghasilkan tampalan blog versi bhsa baku tak bape nak mnjadi.... tapi akan dicuba lagi.....

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg

::WEDDING - DIY veil nikah::

salam uols... semangat bride to be berkobar-kobar dalam diri ni... kali ni nak tunjuk veil nikah saya in da making.... semangat kan... serius saya cakap.. saya tak berapa kreatif.. tapi pandai meniru...hahaha... dengan berdasarkan contoh-contoh yang ada dalam internet.. google je... veil nikah saya memang labuh... tapi tak mencecah lantai la... kang terkena tahi kucing pulak... kan dah bau....terus tak semangat bakal suami saya... auuuummmmm........gggrrrrr........hahaha... tadaaaaaaaaaa..........!!! testing...testing..... ade tambahan lagi ni... slow2.... p/s :: kepada bride to be..kalau ada masa...anda pon boleh cuba....perasaan nya tak dapat digambarkan bila tengok hasil nye..hehehe....