Skip to main content

::Misi Pindah Rumah Sewa::

Alhamdulillah...
setelah 9 bulan kahwin...
baru nak berdikari duduk rumah sendiri...
opss..pembetulan..rumah sewa ye..
tak mampu lagi nak memiliki rumah sendiri..
semoga Tuhan permudahkan segala-galanya...
Allah knows best untuk hamba-hambaNya...

weekend 2 minggu lepas...
kami membasuh rumah....
nasib baek lah adik aku pon datang tolong...







rumah still kosong lagi...
beli barang sikit je..
nak deco2 pon takley nak beria sangat..
sebab rumah orang...
boleh la untuk menumpang teduh dari hujan & panas...
minggu ni dah kira fully pindah la...
sob3...sedihnya sebab tak dok dengan mak dah...
tapi pegi rumah mak 5 minit je dah sampai..
hehehe...






ok bai...

Comments

safurara said…
bestlah duduk umah sewa SENDIRI,hehehe teringinyaaa~
nohas said…
kena buat doa selamat @ house warming ni..

packing and unpacking memang penat..anyway, selamat menduduki rumah baru..
Unknown said…
selamat duduk rumah baru...anyway, pelan2..muda lagi kan..nanti bolehla beli rumah pulak..amin..
Unknown said…
Nampk ok rumah ni beb.

Popular posts from this blog

::kenapa saya tak suka menonton bola?::

persoalan ini selalu bermain2 di minda saya.... saya tidak suka menonton bola sepak kerana saya tidak suka melihat kekalahan.... saya lebih rela melihat keputusan nya keesokkan hari nya.... sedih.... memang sangat sedih.... sebab selepas menonton perlawanan MALAYSIA vs CHINA... separuh jalan saya menonton.... tidak sanggup melihat pasukan MALAYSIA yang bermain dalam keadaan tertekan.... gO MALAYSIA!!!! MALAYSIA BOLEH!!! walaupun dari segi bola,,MALAYSIA masih tidak boleh ke jauh lagi... mungkin masa depan boleh... kita tidak pasti kan.... tapi pape hal pon YAB terbaek!! waaaaaaaa...... nak ilang kan kesedihan yg melanda jiwa ini.... netbuk:: usaha utk mghasilkan tampalan blog versi bhsa baku tak bape nak mnjadi.... tapi akan dicuba lagi.....

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg

::WEDDING - DIY veil nikah::

salam uols... semangat bride to be berkobar-kobar dalam diri ni... kali ni nak tunjuk veil nikah saya in da making.... semangat kan... serius saya cakap.. saya tak berapa kreatif.. tapi pandai meniru...hahaha... dengan berdasarkan contoh-contoh yang ada dalam internet.. google je... veil nikah saya memang labuh... tapi tak mencecah lantai la... kang terkena tahi kucing pulak... kan dah bau....terus tak semangat bakal suami saya... auuuummmmm........gggrrrrr........hahaha... tadaaaaaaaaaa..........!!! testing...testing..... ade tambahan lagi ni... slow2.... p/s :: kepada bride to be..kalau ada masa...anda pon boleh cuba....perasaan nya tak dapat digambarkan bila tengok hasil nye..hehehe....