Skip to main content

::Review Pelamin Dewan::

Assalamualaikum...
dah 9 bulan kahwin baru aku nak review pasal pelamin kahwin aku..
kalau bunting pelamin ni,,sah-sah aku dah selamat melahirkan baby sekarang ni..ehhehe...

sebenarnya pelamin ni ada macam-macam jenis...
1. pelamin rumah
2.pelamin khemah
3.pelamin taman
4.pelamin dewan

pelamin yang aku pilih ni daripada Butik Rozie Bridal Ipoh..
ni fb nya...kalau berminat boleh personal message dengan Kak Rozie..
sangat selesa berurusan dengan Kak Rozie ni...
so kepada bride to be from Ipoh Perak...
boleh la survey-survey dekat butik kak rozie ni...
harga berpatutan dan design yang cantik-cantik...





sekian terima kasih..hehehe...

ni pulak sebahagian karya-karya kak rozie...
cantik sangat...rambang mata nak pilih design yang mana...


Pelamin Khemah


Pelamin Rumah


Buai Berendoi


Pelamin Dewan..


cantik-cantik kan...
so kepada yang bakal berkahwin..
selamt memilih...
buat pilihan yang terbaik..
supaya hari istimewa anda menjadi yang terindah dalam hidup anda...
cehhhhhhwwwaaaahhh...
dah macam pakar motivasi dah aku ni...


Comments

Suria Amanda said…
semua tu cantik..tetiba SA rasa nak tawen lagi...
nohas said…
cantik-cantik design pelamin..
nohas said…
This comment has been removed by the author.
sumpah cantik!pelamin2 dia nmpk mewah..
paridah said…
wah bersanding di pelamin2 yg cantik tu mesti bhgia sekali kan...
penyisir rambut said…
Amanda : heheheh...boleh...cube buat mse annivsry 10 tahun ke..naek pelamin lagi sama2 dengan husband...

Nohas : memang cantik pon...mase nak pilih pon rambang mata..

Aniswany : hehehhehe...nampak mewah..tapi harga berbaloi-baloi..

Paridah : alahamdulillah....harap bhgia selama-lamanya...

Popular posts from this blog

::kenapa saya tak suka menonton bola?::

persoalan ini selalu bermain2 di minda saya.... saya tidak suka menonton bola sepak kerana saya tidak suka melihat kekalahan.... saya lebih rela melihat keputusan nya keesokkan hari nya.... sedih.... memang sangat sedih.... sebab selepas menonton perlawanan MALAYSIA vs CHINA... separuh jalan saya menonton.... tidak sanggup melihat pasukan MALAYSIA yang bermain dalam keadaan tertekan.... gO MALAYSIA!!!! MALAYSIA BOLEH!!! walaupun dari segi bola,,MALAYSIA masih tidak boleh ke jauh lagi... mungkin masa depan boleh... kita tidak pasti kan.... tapi pape hal pon YAB terbaek!! waaaaaaaa...... nak ilang kan kesedihan yg melanda jiwa ini.... netbuk:: usaha utk mghasilkan tampalan blog versi bhsa baku tak bape nak mnjadi.... tapi akan dicuba lagi.....

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg

::WEDDING - DIY veil nikah::

salam uols... semangat bride to be berkobar-kobar dalam diri ni... kali ni nak tunjuk veil nikah saya in da making.... semangat kan... serius saya cakap.. saya tak berapa kreatif.. tapi pandai meniru...hahaha... dengan berdasarkan contoh-contoh yang ada dalam internet.. google je... veil nikah saya memang labuh... tapi tak mencecah lantai la... kang terkena tahi kucing pulak... kan dah bau....terus tak semangat bakal suami saya... auuuummmmm........gggrrrrr........hahaha... tadaaaaaaaaaa..........!!! testing...testing..... ade tambahan lagi ni... slow2.... p/s :: kepada bride to be..kalau ada masa...anda pon boleh cuba....perasaan nya tak dapat digambarkan bila tengok hasil nye..hehehe....