Skip to main content

::Photoshoot Hari Raya Aidilfitri di Takara Photography Studio Ipoh Perak::

Assalamualaikum.. baru berkesempatan nak upload gambar fotoshoot kami sekeluarga...
Terjebak dengan kawan kawan yang fotoshoot..sebab nye promosia dia berpatutan... RM99.00 UNLIMITED TAKE PHOTO in 1 hour...semangat lah mak nak bergambo sekeluarga..hehe

Mula-mula nak deal dengan photographer ni mak cuak jugak..risau si shuben taknak..dia tak gemor nak bergambo2 ni...mak je yang esaited...so mak decide..mak bayor deposit senyap2 dulu...so nanti si shuben tak boleh la nak mengelak...sebab dah bayar...pandai tak idea mak?? heheheh

so bersilatlah kami di dalam studio Takara di malam itu...cehhh..takde lah bersilat sangat..mak sekeluarga ni pemalu orang nye...anakanda pulak berhingus pulak malam tu..banyak kali pause take photo sebab nak lap hingus anakanda...alhamdulillah dia tak meragam...cuma malu2 kucing je...


so di bawah la gambar gambar nye...comel sangat tau mak rase...hahahha














muahciked uols!

Comments

nohas said…
comell..gambo cantik..

lama sungguh tak photoshoot di studio, last buat masa kecik2 dulu..
Ana Jingga said…
cantik dan menarik kan sentuhan profesional ni :)
uncle gedek said…
Errr... basikal tu kena bawak sendiri ke?

:D

Popular posts from this blog

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita... sampaikan ade juga simpulan bahasa... 'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola.. bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2... hisshhh... makan bola,tido bola,mandi bola.... *aku tak sampai lagi tahap tuh... berbalik kepada kisah sebenar,, kalau bola mesti sinonim dengan lelaki.. dan jugak kalau pompuan men bola... ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal... mesti nak jadi macam laki... agak pelik... maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung... agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye... tapi pada aku kan... tak payah men bola la kalau pompuan... baek dok kat umah tolong mak masak2... tlg wat kueh raya ke... ----->pesanan untuk diri sendirik jugak... tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni.... hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!! tak penah kalah lagi kome oi... menang,seri je... huh... teman bangg

::kenapa saya tak suka menonton bola?::

persoalan ini selalu bermain2 di minda saya.... saya tidak suka menonton bola sepak kerana saya tidak suka melihat kekalahan.... saya lebih rela melihat keputusan nya keesokkan hari nya.... sedih.... memang sangat sedih.... sebab selepas menonton perlawanan MALAYSIA vs CHINA... separuh jalan saya menonton.... tidak sanggup melihat pasukan MALAYSIA yang bermain dalam keadaan tertekan.... gO MALAYSIA!!!! MALAYSIA BOLEH!!! walaupun dari segi bola,,MALAYSIA masih tidak boleh ke jauh lagi... mungkin masa depan boleh... kita tidak pasti kan.... tapi pape hal pon YAB terbaek!! waaaaaaaa...... nak ilang kan kesedihan yg melanda jiwa ini.... netbuk:: usaha utk mghasilkan tampalan blog versi bhsa baku tak bape nak mnjadi.... tapi akan dicuba lagi.....

::WEDDING - DIY veil nikah::

salam uols... semangat bride to be berkobar-kobar dalam diri ni... kali ni nak tunjuk veil nikah saya in da making.... semangat kan... serius saya cakap.. saya tak berapa kreatif.. tapi pandai meniru...hahaha... dengan berdasarkan contoh-contoh yang ada dalam internet.. google je... veil nikah saya memang labuh... tapi tak mencecah lantai la... kang terkena tahi kucing pulak... kan dah bau....terus tak semangat bakal suami saya... auuuummmmm........gggrrrrr........hahaha... tadaaaaaaaaaa..........!!! testing...testing..... ade tambahan lagi ni... slow2.... p/s :: kepada bride to be..kalau ada masa...anda pon boleh cuba....perasaan nya tak dapat digambarkan bila tengok hasil nye..hehehe....