Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2015

::Photoshoot Hari Raya Aidilfitri di Takara Photography Studio Ipoh Perak::

Assalamualaikum.. baru berkesempatan nak upload gambar fotoshoot kami sekeluarga... Terjebak dengan kawan kawan yang fotoshoot..sebab nye promosia dia berpatutan... RM99.00 UNLIMITED TAKE PHOTO in 1 hour...semangat lah mak nak bergambo sekeluarga..hehe
Mula-mula nak deal dengan photographer ni mak cuak jugak..risau si shuben taknak..dia tak gemor nak bergambo2 ni...mak je yang esaited...so mak decide..mak bayor deposit senyap2 dulu...so nanti si shuben tak boleh la nak mengelak...sebab dah bayar...pandai tak idea mak?? heheheh
so bersilatlah kami di dalam studio Takara di malam itu...cehhh..takde lah bersilat sangat..mak sekeluarga ni pemalu orang nye...anakanda pulak berhingus pulak malam tu..banyak kali pause take photo sebab nak lap hingus anakanda...alhamdulillah dia tak meragam...cuma malu2 kucing je...

so di bawah la gambar gambar nye...comel sangat tau mak rase...hahahha













muahciked uols!

::Hari Raya Aidiladha di Terengganu::

Assalamualaikum..sekian lama tak bersiaran di alam maya dunia blog ni...kerinduan pulak nak berceloteh...

Alhamdulillah kami anak beranak beraya di Terengganu tahun ni... dekat sana kemeriahannya memang tak boleh disangkal lagi..meriah sangat2 sampai rase tak melekat dekat rumah...
ada saja aktiviti nya...

tahun ni pulak buat aqiqah untuk anakku dan buat untuk aku jugak...dan korban bahagian suamiku...semua ni guna lembu suamiku...suamiku beli masa bujang dulu...alhamdulillah direzekikan untuk guna lembu untuk raya haji ni...free of charge...siap dapat duit lagi hasil jualan lembu korban...alhamdulillah...

jom kite layan gambar...
bertambah2 sibuk sebab ade majlis pertunangan sepupu suami...









anak bujang ku dah besar dah...
aktif nye ya rabbi..
pengsan mak nak oi..