Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

::WEDDING - Guest Book @ Buku Tetamu ::

Assalamualaikum... dah 2 bulan hari kejadian berlalu baru saya nak update.. semangat datang pulak tiba-tiba..
kepada bride to be.. saya tahu anda akan semangat nak buat benda yang remeh temeh ni.. tapi sangat bermakna...
saya suggestkan,,lantik lah PA anda untuk uruskan benda-benda camni. sebab nya saya memang buat seorang diri,dan sehari sebelum kejadian mintak tolong dekat adik.. so agak kelam kabut.. tapi ni lah hasil guestbook saya... semua nya ambik idea dari google...





nasihat saya,,tolong buat meja guest book berasingan dengan meja lain-lain... sebab nya nanti dipenuhi dengan barang-barang lain.. contoh nye hadiah!!! hehehhe...thanks sangat kawan-kawan sebab bagi hadiah dekat saya... luv uols....
netbuk:: dah lama tinggal kan dunia blogging,penulisan agak menjengkelkan...maaf..saya tiada bakat seperti damya hana, aisya sofea.... :) setia hujung nyawa mode...

::Alhamdulillah...finally we're married::

salam 1 Malaysia.. Gempur! BN!... tetibe je kan...semenjak melibatkan diri dalam Puteri Umno ni... heheheh..
Assalamualaikum...alhamdulillah kami selamat bernikah akhirnya... Terima Kasih Tuhan,Rasulullah saw,keluarga,dan juga sahabat-sahabat.... 24 NOV 2012 - nikah di Perak 25 NOV 2012 - Majlis Resepsi sebelah perempuan Perak 26 JAN 2013 - Majlis Bertandang...Terangganu
lame sangat jarak majlis bertandang nye.. dah tak rasa macam pengantin pon... tapi seronok sangat sebab dapat rasa suasana majlis kg.... gotong royong,makan udang galah fresh dari sungai.
yang penting props yang aku buat bagai nak rak tak berguna langsung... hahahahha...untung lah dapat suami yang alergik kamera....----->>Sedih!!
bagi panas kejap gambar yang dah lama dah simpan sebenar nye... ada publish jugak dekat fesbuk..






sekian sesi pertama....