Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

::Pesanan Dr. Masyitah....uHuuukkkk::

kepada sesiapa yang bercinta...jangan mencintai pasangan anda sepenuh nya... ini kerana diri sendiri yang akan binasa....
jikalau suami anda berkahwin lagi satu.... biarkan dahulu... apabila nampak ketidakadilan nya... lebih baek cerai... kerana nanti anda jugak yang akan terseksa....
biar lah jadi ibu tunggal... daripada jadi isteri pertama yang ingin berebut cinta suami yang memang sudah tiada cinta pada kita...


sekian~~~
p/s:: berdasarkan pengalaman blogger....

::Apabila Mud Bos Bertukar Ceria!!::

aloha!!
huu.... rase sangat epi... sebab tumpang epi bos jugak... hukk...
sebenar nye bos saya agak kurang mesra... siyesly bile nampak je dia mesti cuak... fuuhhhh... nak telan ayaq liuq pon susah...
tapi sebenar beliau ok je...
hukkk..
laz week bos pegi Vietnam.. tak taw sebab pe... sbb biz la kot...(sangka baek) huuu...
semalam beliau balik... then dia bawak ole2...
waaahhhh...
beliau sangat ceria!!
kami pon tumpang ceria...
hahaha...
epi nye.... huhuhu.... cam jakun pulak kan... hahaha....

ni la ole2 nye...
tadaaa!!!

comel kan???








sebijik2 nak posing kat studio eh??
melampau!!
huuu..


ni dua orang budak terlebih ceria...
hikkk...

p/s:: bila pulak bos nak pegi aussie eh??nak kanggaro!!!

::Radio Cap Ayam???::

radio cap ayam??anda penah dengar?? aku ingat kan ade ayam brand je.. ingat kan ade t-shirt cap ayam je....
rupe nye ade jugak radio online cap ayam... canggeh gile kan.... huu...
haa... untuk pengetahuan sume,, korang boleh request lagu taw... yang penting lagu hanya made in malaysia je... patriotik taw.... bagus betul!!
anda boleh la klik kat gamba untuk teros keradiotersebut ... tbaek!!
nampak nye radio philips aku ni da tak bebunyik la agak nye lepas ni.. sob3... takpe la.. aku simpan untuk wat hantaran je la... hukkk..
selamat berhibur dengan radio cap ayam!! layan~~~

::Makan-Makan di Rumah::

salam...ni nak habaq mai.. bukan makan2 saja ja... tapi nak celeb kelahiran anak buah saya.. NAJIB!!!! epi besday to you...
actually besday nye 30/12... tapi disebabkan masing2 bizi.. pastu tyme tu ari khamis... so kami pon buat tyme cuti... ari ahad la berlaku kejadian tersebut.... toibbb......
2/1/2010... makan2 dibuat... mak saya buat bihun sup dengan mi goreng.. kakak saya buat agar2 milo.. adek ipar buat koktel!!(sedappppppppppp) disebabkan potograper(saya la tuh) yang tak bertauliah ni bz beno ketika kejadian.. so banyak gamba tak dapek diambil...
ni ade sedikit sebanyak tak seberapa je... dari henpon je.. bukan DSLR ye...
kek not made in secret recepi...
made in cik bibah...
sedappppp....

kesilapan teknikal sebab meja terlalu tinggi...
ajib tpaksa didukong...
ni celeb yg k2...
mase 30/12 tuh dy da celeb kat taska...
hamboiii!! melampau...
banyak sgt nak celeb nye ye ajib oi....

para tetamu,....
ade mak saya jugak...
sila teka...
dapat teka saya bagi adiah belon....

ramai nye...
heee..
tak ramai pon...
wat kecik2 j…

::Best ke Gulliver's Travels??::

tak best...sekian..... ni sebahagian gambar-gambar yang diambil..... dari googledr henpon
kepada sesiapa yang belom menonton sila jangan membazir kan wang anda... tengok la muvi laen....
netbuk:: jumpe ustazah tyme skolah brash dulu..wow..tgk wayang jugak eh...