Thursday, September 29, 2011

::kau pon sibuk nak bertwitter ker??::

sape kau??
guwa lah...
huu...

guwa ketinggalan ok..
orang laen semua dah ade twitter,,ko baru nak ade...

sebenarnye guwa penah buat twitter...
lame dah..pastu try la login..
username dengan pasword memang tak ingat langsung la..
last2 taw jugak..

ni la twitter guwa...

tak jelas kan...tengok yang bawah nye..guwa dah zoom..




gile skema kan??
bangga tol dengan uum...
so dah masok 2 taun taw twitter guwa...
dari taun 2009 kot guwa wat...
gambar pon takde..aisehh....
ape pon tak boleh!

nak aktif ke tak??
tak payah sangat la kan..
order keychain nama dari anak2 murid mak guwa pon melambak lagi tu haa...
baek siap kan cepat...hukkksss...

netbuk:: guwa takde baju untuk konvo..sedih,...dah wat..tapi kaler hitam la pulak...warna hitam is not allowed!

Tuesday, September 27, 2011

::entry khas untuk fans Piala Malaysia::

babai kedah....
babai aloq staq..
babai changlun..
babai uum..
babai YAB..
babai masakan panas...
erkkk..melalut pulak kan....
semoga dapat teruskan misi 33 mu selangor...
naseb baek je tuh...

perak di hati ku..!!!..


yeya!!
perak ke suku akhir kot...
dan kemungkinan jumpe selangor suku akhir nanti...musuh tradisi kot...

huuuuhh...
sekarang ni musim Piala Malaysia...
tetiba pulak guwa ter minat bola kan..
guwa minat sebab abang guwa selalu ajak pegi stadium...
bukan minat sebab boifren taw!
tak maen la nokss...hukksss

berjaya jugak perak jadi juara kumpulan...
dah la banyak kontroversi sebab 5 pemain perak kena gantung...
suke2 je dorang tuh...ce kalau pemain negeri dot dot dot wat hal...
wat tak taw je kan....
memang tersangat la #%@^#&#%@ (mencarut versi tak paham)....


fuuuhhhh....
PERAK DI HATIKU!!!!!!!!!!!!!!!!


alamak..camne lak boleh ada gambar ni??
huuuuu...

*sumber gambar dari Perak FA...

netbuk:: malam ni guwa tak menjahit gara2 tengok bola bergolek2 di atas padang yang berbecak..

Monday, September 26, 2011

::Berjinak2 dengan dunia kraftangan felt::

felt??apo ko bondo nyo tuh??
felt tu sejenis kain kapas,....
tapi kalau nak taw lebih lanjut korang wikipedia je...
senang je..

camne entah guwa boleh terlibat dengan benda neh...
bajet tangan lembut sangat la...
nak wat kraftangan la konon nye....
ni guwa banyak mintak tunjuk ajar dari cikgu guwa...
syok jugak taw...
korang boleh try...

ni la hasil kerja tangan guwa...
sekarang ni guwa tengah sibuk dalam menyiapkan tempahan keychain nama...
anak murid mak guwa banyak tempah kat guwa...





ni pulak bantal mni...
aku buat...nak order tak???huuu...








ni pulak guwa wat pin....


sebenar nya banyak lagi nak buat neh...
tapi sekarang ni tengah stuck dengan keychain nama tu je....
hadoi...cepat2..siap kan!!

netbuk:: sekurang nye ade jugak benda perpaedah boleh wat..takde la on9 56jam je...
huhuhuhuhu....nak harap duit nuffang memang takkan la nak cecah beribu riban...tapi kraftangan ni guwa pon tak capai beribu riban jugak..herkkkkkss...

::Tengku Syahran dan Zahlia kembali ke alam drama??::

sape yang kaki novel kat sini??
sila korek hidung..
huhuhuahaua...

okeh...dah lame guwa tak update kan??
tapi dengan tanpa teragak2 guwa update lepas guwa dapat tahu yang novel kesukaan guwa akan di drama kan!!!
Bicara Hati by Damya Hana
esaited gilerrrwwwww!! *tergeliat lidah.....

tapiiiiiii.......................
pelakon nye??
ermmmm..hope dapat wat yang terbaek...
sebenar nye terbayang Tengku Syahran lagi hensem dari ni...
tapi nak buat camne..pelakon malaysia kan limited jewwrrr...
ok la kot si Sharnaaz Ahmad ni....


dan jugak heroin nye...Zahlia,,guwa terbayang perempuan melayu terakhir...
tapi pelakon nye perempuan pan Asia terakhir..
ala2 omputeh gituewww...
Kris Cempaka..*nama nye memang melayu terakhir...
takpe2...kite tunggu je kan nokkss...



netbuk:: bila pulak upin ipin nak di drama kan...?

Entry Yang Menarik Hati Anda::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...