Friday, May 18, 2012

::tempahan hantaran::

ada sesiapa yang nak menempah hantaran??
gitaw kat saya!!
huhuhu....
yang ni bukan saya yang buat...
tapi kawan..heehe...

cik ema nama nya...
ofismate...cantik kot dia buat...
dia buat untuk kawan saya..aliff...

ni la cik ema nye...
ewah,,,nak kawen dah ke??huuu...

saya suruh ema buat bisnes hantaran ni...
jangan persia kan bakat yang ada....
sebab dia punya kerja memang nampak ekslusif taw.!

bentuk labu...cantik kan???!!
saya search kat google...
mana ade orang balut labu tu taw...

bekas cincin pula bentuk bintang...
haishhh..kata nya tunang aliff ni suka sangat bintang...
bentuk bintang ni pon saya tak penah jumpe taw....hehehe..

ade lagi satu..bentuk basikal..
tapi tak sempat snap la pulak...

so sesiapa yang agak-agak nak tempah..
area ipoh je taw...
inbox me at facebook...
cari nama Bintang Pink...

harga boleh nego...
sama ada nak bagi barang2 then mintak tolong buat kan..
ataupun bagi duit untuk barang2,,pastu untuk upah je!
hehehe..jangan risau...cik ema boleh bagi yang terbaik!

netbook:: saya pon rase macam nak tempah kat ema je..hehehe...

Entry Yang Menarik Hati Anda::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...