Tuesday, February 4, 2014

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler....
ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??

kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan...
padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe..
kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi...
harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....

mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik..
dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...


kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni..
walaupun bukan harga promosi...tapi still murah jugak...kata nya dalam RM80.00++....
kalau kat Ipoh ni...dekat RM150.00 woi....kopak le kome....

aku scan ni masa kandungan baru 22 weeks....kecik je lagi...kalau dah 6 bulan,,7 bulan...lagi clear...jenuh doctor nak tangkap amek gambar yang best shoot...

tak berani nak letak full..
ni gambar hidung dengan mulut baby je...
heheh..sebab mak rasa hidung dengan mulut baby kiut sangat... :)

semoga semua nya selamat...ya Allah swt...tolong lindungi kami,,dengan berkat Rasulullah saw...amin...

Entry Yang Menarik Hati Anda::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...