Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

::Alhamdulillah..selamat beranak::

Assalamualaikum...alhamdulillah aku selamat melahirkan cahaya mata pertama secara emergency czer(sedih sebenarnya sebab perut kena belah) pada 4 June 2014... Yang penting sekarang baby dengan mak baby sihat...owh ye... Birthday aku 3 June... Hehehe...nanti boleh celebrate same2 dengan anak...jimat sikit... Nanti ade mase aku ceritakan pengalaman bersalin aku...yang aku rase pengalaman ngeri jugak la...sob3... Ni sebab perot dah kena belah...3 tahun lagi la baru boleh nak tambah anak lagi... Sebab perot tak sihat lagi kan..  Tahniah kepada sesiapa yang normal... :'(