Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2014

::Jom shopping di Marissa Shoppe::

salam... korang suka shopping tak? yang ni fokus kepada ibu-ibu dan bapak-bapak..
ni shopping untuk barangan baby.. cantik-cantik sangat barang dekat Marissa Shoppe ni...
kat situ bukan sekadar barang-barang baby je..tapi keperluan untuk ibu menyusu pon ade..

ade breastpump... macam-macam jenama.. sesuai sangat dengan Kempen Penyusuan Ibu...so yang bekerjaya.. boleh la pump dekat ofis.. mesti lah nak guna pump yang ok dan jimat masa kan...



Marissa Shoppe ni ade jual online dan offline..
so sesiapa yang berdekatan dengan Shah Alam...boleh la try pergi..
kita support Melayu Muslim...

ni alamatnya ::
No 7A 1st Floor
Pusat Perdagangan Suri Puteri
Persiaran Jubli Perak
Seksyen 20
40300 Shah Alam
Selangor...



page facebook Marissa Shoppe


instagram Marissa Shoppe
jom kita layan sebahagian barang-barang yang ade dekat Marissa Shoppe ni...







peliz-peliz mommies....
jom shopping sini!
hehehhe...
sebenarnya Masyi takde kena mengena dengan tokey kedai Marissa Shoppe ni haaa..
tapi Masyi berkenan sangat dengan barang2 ya…