Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2015

::Baucer Buku dan Hasilnya!::

Assalamualaikum...
Sebelum ni jeles sangat dengan generasi yang dapat baucer buku..
dulu-dulu zaman study,,buku kena beli sendiri..
kena la spend dalam RM200 untuk beli buku...

budak-budak sekarang...dapat baucer buku..syok sangat weh...
eleh..suami kita pon dapat lah..tumpang gembira...hihi...
esaited sangat-sangat...





alhamdulillah...terima kasih ya Allah swt...
dapat lah beli buku untuk Ghazi..







ni untuk mak pulak..
semoga bermanfaat semua buku2 ni..

::Motif Post Gambar Anak dekat FB,Instagram dan Blog::

Assalamualaikum...
errmmm...kebelakangan ni encik suami selalu sound tepek..dia cakap.."tak payah la upload sangat gambar anak..kang orang tengok menyampah pulak"..
Sebenar nya...aku risau handphone corrupt..ye la..bukan nye ambik gambar..terus transfer dalam pendrive...so aku bernasib baik..sebab nye handphone aku rosak baru2 ni... ade la gambar kenangan dalam laman sosial... 
dan aku decide nak upload gambar dalam blog je la..privacy sikit..sebab tak ramai yang tau blog aku ni...hihi.. almaklum lah..bukan artis blogger... :) tadaaaaa...nak upload banyak2..
jangan muntah ye...


ni cubaan budak bertuah ni nak masuk dapur... suka sangat ikot bontot mak ke dapur... kadang2 masok toilet,,diketuk2 nye pintu..





ni pulak,,main permainan abam maxi..sepupu ghazi... permainan sendiri bukan nak main pon..






ok bai.. salam...

:: My Hero Semakin Membesar::

assalamualaikum...HP ku rosak..sedih sangat...sebab dah tua-tua ni..rase takde nafsu nak beli HP ni..
ade sesiapa yang sudi menghadiahkan pada ku? hihi..

nasib baik minggu lepas tergerak hati nak letak gambar anak dalam PC..tapi tak sempat transfer banyak! sedih! sakitnya tuh di sini! 

hanya ini yang sempat diselamatkan..
sekian terima kasih..
















anakku Muhammad Khaleel Ghazi berumur 9 bulan hari ni..
membesar dengan sihat ye nak..
Mak doakan Ghazi jadi anak yang soleh,beriman,bertaqwa kepada Allah swt..
Amin!