Skip to main content

::Review Pelamin Dewan::

Assalamualaikum...
dah 9 bulan kahwin baru aku nak review pasal pelamin kahwin aku..
kalau bunting pelamin ni,,sah-sah aku dah selamat melahirkan baby sekarang ni..ehhehe...

sebenarnya pelamin ni ada macam-macam jenis...
1. pelamin rumah
2.pelamin khemah
3.pelamin taman
4.pelamin dewan

pelamin yang aku pilih ni daripada Butik Rozie Bridal Ipoh..
ni fb nya...kalau berminat boleh personal message dengan Kak Rozie..
sangat selesa berurusan dengan Kak Rozie ni...
so kepada bride to be from Ipoh Perak...
boleh la survey-survey dekat butik kak rozie ni...
harga berpatutan dan design yang cantik-cantik...





sekian terima kasih..hehehe...

ni pulak sebahagian karya-karya kak rozie...
cantik sangat...rambang mata nak pilih design yang mana...


Pelamin Khemah


Pelamin Rumah


Buai Berendoi


Pelamin Dewan..


cantik-cantik kan...
so kepada yang bakal berkahwin..
selamt memilih...
buat pilihan yang terbaik..
supaya hari istimewa anda menjadi yang terindah dalam hidup anda...
cehhhhhhwwwaaaahhh...
dah macam pakar motivasi dah aku ni...


Comments

Amanda Suria said…
semua tu cantik..tetiba SA rasa nak tawen lagi...
nohas said…
cantik-cantik design pelamin..
nohas said…
This comment has been removed by the author.
aniswany lazim said…
sumpah cantik!pelamin2 dia nmpk mewah..
paridah said…
wah bersanding di pelamin2 yg cantik tu mesti bhgia sekali kan...
penyisir rambut said…
Amanda : heheheh...boleh...cube buat mse annivsry 10 tahun ke..naek pelamin lagi sama2 dengan husband...

Nohas : memang cantik pon...mase nak pilih pon rambang mata..

Aniswany : hehehhehe...nampak mewah..tapi harga berbaloi-baloi..

Paridah : alahamdulillah....harap bhgia selama-lamanya...

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~