Skip to main content

::Bola,Bola dan terus membola::

bola sangat sinonim dengan kehidupan kita...
sampaikan ade juga simpulan bahasa...
'kaki bangku' = orang yang tak pandai bermain bola..
bukan kaki bangku yang tersadai akibat dirosak kan oleh budak2...
hisshhh...

makan bola,tido bola,mandi bola....
*aku tak sampai lagi tahap tuh...

berbalik kepada kisah sebenar,,
kalau bola mesti sinonim dengan lelaki..

dan jugak kalau pompuan men bola...
ataupun futsal..~skunk ni tgh gila futsal..pompuan byk men futsal...
mesti nak jadi macam laki...

agak pelik...
maybe tak macho kot kalau men bola pakai baju kurung...
agak2 nya kalau ana rafali men bola pakai baju kurung camne la gamak nye...

tapi pada aku kan...
tak payah men bola la kalau pompuan...
baek dok kat umah tolong mak masak2...
tlg wat kueh raya ke...
----->pesanan untuk diri sendirik jugak...

tapi papehal pon yang penting perak sedang meningkat naik skunk ni....
hope perak jadi terbaik mcm zaman dulu!!!
tak penah kalah lagi kome oi...
menang,seri je...
huh...
teman banggo bebeno..>riak sekejap aje...

nanti menang boleh la dapat cuti!
teringat jugak yang mase zaman perak menang,,
dapat cuti..
tu yang bes nye!
hehe...

sempat jugak tengok bola dengan si debab...


ni penyokong setia kome....


chaiyok utk perak!!


netbuk:: maju lah sukan untuk negara....
kejor yop kejor weh!!

Comments

terasa pemes sekejap...bhahahaaaaaaa
deqlis said…
hb akak mmg hantu tgk bola..
tak dpt tgk tv...kat pc nie pun layan..:))

akak klu ada pasukan fav jer br sakan tgk hehe:)
Afzan Rahman said…
best x tgk bola? hee
Nur Farah Hani said…
heee.. fara suka main futsal dului..

fara ta suka tengok bola dan main bola.. dan apa apa jerk.. sebab pernah ekna sound ngan abah "sejak bila kamu tengok bala nih" bial kali pertama nak menonton bola.. so terus padam niat..

skang ta suka bola.. ;p

Popular posts from this blog

::Scan 3D/4D hanya berharga RM35.00??? Murahnya!! ::

Assalamualaikum readers...semoga kita semua berada di dalam rahmatnya...
tajuk entry gempak sangat kan?? memang gempak...sebab aku dapat scan harga yang murah giler-giler.... ce try share korang pergi scan dapat harga berapa??
kisahnya sorang blogger ni Puan Nurulbadiah Lai share ade promosi harga scan ni sebab klinik ni baru bukak..tapi kat Terengganu lah...aku duduk Perak..semangat nak scan dekat Terengganu kan... padahal tolak tambah kos perjalanan...sama jugak mahal nye kan...hehehe.. kebetulan promosi tu buat tengah bulan Januari lepas...aku pulak memang bercadang nak balik kampung suami Chineese New Year ni...so alang-alang,,booking la...alhamdulillah...dapat harga promosi... harganya RM25.00 je..tapi tambah CD...so jadi lah RM35.00....
mak mertua dengan adik ipar pon semangat jugak nak follow pergi klinik.. dah taw jantina dah..boboboy....heheh...en.suami pon senyum lebar je...

kalian yang berdekatan dengan Terengganu...boleh la try scan dekat klinik Al-Rijal ni.. walaupun bukan harga pr…

::percubaan pertama,,Safi Balqis Perfect 10::

tadi guwa pegi billion..
guwa nak beli pencuci muka je..
pastu tengah belek2,,guwa tergerak hati nak try semua pulak..
selama hari ni guwa just beli pencuci muka dengan krim muka je..
beli toner pon sebab nak tanggal kan mekap guwa 23 inci lepas baru balik dari kenduri kawen...

so guwa pon beli la set Safi Balqis Perfect 10 ni..
guwa bajet wajah guwa boleh bertukar rupa dari mashimaroo ke wajah shila hamzah la konon...


ni la set nya...wahh..banyak duit ko eh??
ni guwa baru korek tabung@purse mak guwa....


siap ada turutan cara penggunaan nya gituww...
jangan tak ikut taw..
nanti wajah ko berubah jadi gozila yang berbulu dada pulak...
hukkk...


dalam 2 minggu wajah guwa akan berubah...
tunggu~

owh...sesiapa yang ade pengalaman,,sila la bagi tahu kat saya...heeee~~

Dapur Mudah Alih yg Sangat Berguna...

haa...ni la dapur nye....
atpn dlm bi nye Portable Gas Stove..

harga dy tak mhl sgt...
tak smpai RM50...
korang try la cri kt psaraya berdekatan..
tp ak tgk klu nak beli on9 dy mhl sket...ngn kos pghantaran lg...
baek beli sndiri je...
dapur ni gune gas...
gas dy dlm RM5 je 1 tong...
ley thn dlm 2,3 kli msk jgk la...

nak taw sbb pe ak ckp bguna??
sbb mmg byk gune nye...
ni di antara kegunaan nye...

1. anda blh gune kan ketika berpicnik ngn kgkwn/family...

2. anda boleh msk dlm bilek kat ostel...tak pyh gne priuk nasi...lgpun klu gune priuk nasi nanti cpt rosak..elektrik pn slalu short je...

3. anda boleh wat steambot kat umah...mmg bes..ltk kt ats meja mkn,,pastu mkn reramai ngn fmily...ak ckp ni sbb kt Changlun de tmpt steambot yg sdp..dy gune portable ni la...

4. banyak lg...anda pon boleh aplikasi kan menatang ni haa...

Sbnr nye ak taip entry bkaitan dapur mudah alih ni sbb ri tu ak g picnik ngn mmbe skola teknik ak kt Teluk Batik...
ktorg msk dr umah je...laok2 yg berat dan juga mknan ringan(bebol…